keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Perustin blogin

Perustin ensimmäisen blogini jo silloin kuin blogeja ei vielä ollut olemassakaan. Se oli HTML-pohjalle rakennettu sivusto nimeltä FATNET. Nimi kertonee sisällöstä. Ehdin laittaa sinne ruokareseptejä ja viinisuosituksia. Jokaisen sivun rakentaminen käsin vei aikaa ja suunnittelemaani keskusteluun ei ollut vielä työkaluja. Ainakaan kovin helppoja. Yritin huokutella muutamia ystäviäni mukaan. Ei tietenkään onnistunut. Jokainen viesti olisi pitänyt lähettää minulle s-postilla, jonka jälkeen minä olisin kopioinut ne nettisivulle. Ja koko idea oli omituinen - silloin.


Tänään blogeja on miljoonia ja työkalut helppoja. Tehdessäni tämän blogin hetki sitten huomasin, että sivujen rakennetta ja ulkoasua on vaivatonta muutella. Valmismallit, joiden pohjalta tämäkin aloitusversio on rakennettu, antavat jo mahdollisuuksia vaikka mihin. Tulevaisuudessa voin vekslata värejä loputtomiin ja myös ladata omia taustakuvia.


Ennen tätä blogia minulla on muutamia yritelmiä:


   http://hauki.blogit.fi/
  •  haukiruokien reseptejä
  •  tätä blogia voisin jatkaa ensi kesänä Koitikartanossa Taivakoskella

   http://sisidus.vuodatus.net/

   http://tunnelbana.vuodatus.net/
  •  Tunnelbana Bröderien uustuleminen
  •  uuden uutta odotellaan
  •  otetaan varmasti vielä käyttöön...


Aloitan tämän blogin tyylilleni uskollisena eli mv-synkistelyllä. Katsotaan mitä tuleman pitää. Tavoitteena on se, etttei minulla ole tavoitteita. Sen kun kirjoittelen. Ja lupaan etten pakota kavereitani kommentoimaan.



1 kommentti: